Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Anna - 22 februari 2009 17:21


Rosen. Martini. Jenni och Alk. I helgen var det skräckfilmskväll!

Så jävla kul! Haha det började med ett meddelande på morgonen om att Martini hade åkt hem och att Rosen kanske inte heller kunde komma. Jippi, not :( Sms:ade Jenni och undra om vi skulle köra på eller inte. Vi körde på. Bestämde att jag skulle gå och handla. När jag hade handlat klart ringde Jenni och sa att Rosen och Martini skulle komma i alla fall xD kaos!

Gick i alla fall hem till Jenni, glad över att filmkvällen skulle bli av :D Väntade i några timmar. Några timmar till...några till xD Haha kl halv 10 på kvällen kom äntligen Rosen och Martini och vi dukade upp i Jennis rum med chips, cola och godis! Sedan burrade vi ihop oss i sängen för att börja kolla på de två filmena; Feardotcom och The deacent (tror jag stava rätt)

Obs! Med lampan tänd! haha :P Det var lika bra eftersom Rosen fick ett psykanfall då en av personerna i filmerna mosade en kackerlacka xD
" Oh my god, terapi terapi!! Det där va det äckligaste jag sätt...."
Haha jaa... Sedan vågade hon inte gå på toa ensam, blev skiträdd för Jennis katt (som hon tydligen inte kom ihåg sen sist xD) och bad Martini att följa med. Sedan kunde vi fortsätta. Kl 01.18 ringde Rosens mobil fast det i själva verket va till Martini; "Hallå. Kl 9 passar bättre. Vart jag bor? Uhm..jag bor i Kalmar. Ja juste, jag bor i Örebro. Jag har glömt bort min adress,sorry. Hallå?..." xD hahahahahhaah sååååå kul!!

Efter denna lilla, minst sagt weirda insident, så fortsatte vi med filmerna för att sedan, då vi tittat klart, spela Tecken, reta "gossebarnet" (xD haha) och sist men inte minst köra lite "Jag har aldrig..." Vi kom fram till både det ena och det andra :P Någonstans runt halv 5 på morgonen somnade vi tillslut för att vakna så småningom och äta glassen som vi skulle ha ätit på kvällen, till frukost...

En mycket lyckad helg helt enkelt :D

// Alk.



Ovido - Quiz & Flashcards