Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Anna - 27 januari 2010 20:29


Hej på er! Nu sitter jag äntligen hemma efter en kaosartad dag i stan...

Det var nämligen så att Jag, Jenny, Linnea och Sara skulle åka och hämta biljetterna som vi ska ha till vår studenskiva på The Bridge. Vi tog halv 5 tåget från Jakan och allting gick som på räls (xD haha kul va??) ända tills vi plötsligt börjar sakta ner strax innan Karlberg. Vi står där i kanske 5 minuter och så hör man i högtalarna "Ja, som ni märkt har tåget stannat och detta beror på en olycka som inträffat." "Vi vänta på signal att få åka..." "Om 10 min..." (20 minuter senare) "Ja, vi står fortfarande still och inväntar på signal att få åka. Olyckan verkar inte så allvarlig och vi förväntas rulla igen om 10 min" (10 minuter senare) "Om 10 min..." etc. ^^

Vi satt alltså där i 40 minuter allt som allt och väntade på att få åka - vi började skratta då vi kom på massa sjuka situaitoner som skulle kunna hända på ett tag om man sitter fast länge, tex. skrika "syret tar slut! "jag har svinis" eller en massa andra saker , det va riktigt kul haha :P (och så snackade vi så klart om skivan) I alla fall; 40 minuter senare så lyder alltså medelandet "Jaa, vi har nu fått klartecken men ska backa tillbaka till Sundbyberg, där väntar tunnelbanor..." AAAAAH!!


Inte roligt!! Väl där så väller folk ut som var från ett sår och man kan tro att man är med i värsta krigsfilmen från 2a världskriget - folk knuffas, får stå i kö, man kommer bort från varandra och en massa saker... K-A-O-S!! En timme senare kom vi alltså till The Bridge(skulle vart där 5, kom 6) men biltrafiken hade tydligen också varit en pain in the ass så det va lugnt ;-) Jag väljer ändå att citera från Jonas Gardells blogg:

 

Miljömedvetet ska det vara.

Varför man nu ska vara det i den här jävla kylan.

Hurra för växthuseffekten!

Jag går på tåget och där sitter uppgivna människor.

Människor som vet att tåget går några meter i taget. Sedan stannar det igen.

(...) 

Vi sitter på ett tåg som står stilla.

Vi hatar SL...

 

Damp på snön, damp på SL och damp på människor som ska ta sina liv.

Av Anna - 27 januari 2010 08:27


God morgon på er! Shit, ät det redan onsdag?? Jag trodde många gånger att det var måndag igår haha ^^ Onsdagar innebär få lektioner och att det bara är 2 dagar kvar på veckan =D (egentligen mindre än 1,5 dag hehe)

Tja, snökaoset som alla talar om har inte påverkat särskilt mycket här än så länge men vi får väl se framåt dagen ;-) Det här känns som ett riktigt onödigt inlägg xD

Men hoppas ni får en bra dag i alla fall :P

Ovido - Quiz & Flashcards