Alla inlägg under september 2009

Av Anna - 8 september 2009 18:19


Haha lilla Björn =D Så söt...

Kollade på "Roast på Berns" idag med pappa(spelade in igår kväll) och förundras om och om igen över hur jävla skön killen är alltså haha! De som roastade(?) honom var också väldigt roliga hehe, men Björns avslut va fan bäst:P

"Jag tänker på det ibland så..vart hamnar ni när vi dör liksom? Vart hamnar ni då? Ni är ju inte kristna så det blir ju inte himlen och då kolla jag på "Bröderna Lejonhjärta" häromdan och det finns ju liksom inte en enda blatte i Nangiala heller, så man undrar ju, vart hamnar de liksom? och ni som skrattar åt min frisyr nu; sånna här har varenda jävel i Nangiala" haha aaaaaw xD <3<3 man vill bara gå via tvn och nypa honom i kinderna :D Go Björn!!


Av Anna - 8 september 2009 15:51

Argh!! Ständigt detta tjat eller tecken på att man inte ska visa sin kärlek för allmänheten om det gäller 2 personer

med samma kön- jag blir så arg och irriterad Skrikandes(haha inte världens snyggaste smileys dom lyckats fixa xD)

Jenny kysste mig på kinden idag innan en lektion och självklart reagerar 1 person som för det vidare till 1 annan person som senare säger "lite mer diskret.." VA??!! Jag såg inte det här dårå men Jenny berättade..

Det var en vanlig puss på kinden! Hon kunde likagärna ha pussat Rosen på kinden eller nåt, som e kompis-puss, det var nödvändigtvis inte en "par-kyss". Och tro mig; She ain't seen nothing yet! Jag skulle ha kunnat ätit upp henne,men "uppståndelsen" väcks p.g.a en puss på kinden...

Av Anna - 7 september 2009 17:52


And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now


And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight


And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am...

Av Anna - 4 september 2009 17:35


Tack älskling för att Du tagit hand om mig idag <3 och förlåt att jag inte ville ha nåt att äta haha ^^ Du är det sötaste som finns =D och du får mig alltid att må bättre in one way or another :P Roligt att sitta och skratta och digga till "Aristocats" också haha ^^ "Alla snubbar vill ju vara katt...!"

Puss min älskling <3<3 Tack för att Du finns =D

Av Anna - 4 september 2009 10:19


Idag var det tänkt att vi skulle börja 11 och klara av den enda lektionen vi har på fredagar haha ^^ men istället kommer ett sms från en av kompisarna so säger "Inge psykologi idag" Whaaaat?!! :O tänker jag då xD här har man precis sminkat sig och ska till och äta frukost, så man kan inte gå och lägga sig igen nu när man fatiskt är vaken...aja, snällt i alla fall så man slapp komma till skolan och klaga =) Tack Liz!

Ska snart gå över till Jenny och kolla lite film hehe ;-) sen får vi se vad som händer resten av dagen. På söndag är det Skälby makrnad, ska gå på den men annars händer inget speciellt. Förkyldningen känns bättre så jag tror inte jag har svininfluensan (sorry Jill xD) för pappa sa att man inte får snuva av den och jag har fortfarande bara snuva,inge ont i halsen längre så det e skönt hehe! Ha det så bra! kram <3

Av Anna - 3 september 2009 16:43


Vad ska jag göra... =( Jenny vill att jag ska vara med henne på julafton och jag föreslog att, om vi inte åker upp till Sundsvall, så kan vi ha "lilla julafton" antingen den 23e eller den 26e eller nåt sånt men då blev hon ledsen..

Hon tyckte att jag kunde stanna kvar här nere om vi ska åka upp, men jag vill inte det, jag vill faktiskt vara med min familj och träffa min mormor som jag i princip bara gör till jul och på sommaren :S vill att hon ska förstå det men när jag väl säger det så blir det så fel och hon blir ledsen och säger att jag inte vill vara med henne och att hon inte kan tvinga mig om jag inte vill vara med henne. What to do??! Är inge bra på att förklara och det känns som att när jag väl säger vad jag vill och det är någonting som jag inte vill göra fast hon vill det, då blir hon sur eller ledsen =( hur ska det vara då?


Har fått kommentaren "DU HAR INFLUENSAN"  av Jill i föregående inlägg..känns bra ^^ inte! Vet inte vad jag ska göra... tänk om jag har det?

Får snacka med päronen och se vad dem tycker jag ska göra...

Har sån ångest, om jag har det så vet man aldrig hur många runtomkring mig som kan bli/vara drabbade :S hur ska jag någonsin kunna återgälda det:'(

Av Anna - 2 september 2009 17:59


Så har det blivit September :O Tyckte det va början av Augusti nyss...

Sov hos Jenny igår och hade trevligt hehe ;-)<3 Började kvart i 11 idag för att sedan ha 2 lektioner till ^^ sjuukt skönt schema i år asså, är bara lite orolig att man ska slappa för mkt..haha men men.

Projektarbetet har satt igång nu och vi har redan kommit på vad vi ska göra och vilka vi ska vara med, så våran grupp består av; mig, Jenny, Jill och Linnea =) en bra grupp tjejor!<3 vi ska ha om klimatet & miljön helt enkelt, så i morgon ska vi träffas i skolan kl. 11.00 och gå igenom lite vad vi vill kunna tänkas ha med, brainstorma o.s.v


Och så va det det här med "svininfluensan"...första dödsfallet i Sverige skedde för 1 dag sedan (om jag inte minns fel) men det verkar som om han tillhörde en av grupperna som lätt kan drabbas...

Läste i tidingen i dag, återigen vad symptomerna kan vara...jag är lite förkyld men har ingen feber eller direkt torrhosta...har däremot haft on i magen några dagar, vilket man tydligen också kunde ha :S vet inte riktigt vad jag ska tro, för så fort man börjar inbilla sig nånting...Vi männiksor är allt bra underliga varelser haha.

Ovido - Quiz & Flashcards