Alla inlägg under november 2009

Av Anna - 24 november 2009 20:56


Har precis kommit hem från en händelserik dag;

Allting börjar med att jag tvingas gå upp kl. 6 på morgonen för att tvätta håret(tror jag - det visar sig sen att det ser helt okej ut) och sen försöker jag välja vad jag ska ha på mig ;-) därefter så tvingar jag upp älsklingen som sov över(jag hatar verkligen detta - antingen måste jag tvinga upp henne eftersom hon vill sova, eller så känner jag mig stressad sen och tjatar på henne innan vi ska gå - då blir hon irriterad och en massa och så slutar det med att jag blir nere också eftersom jag känner mig elak.. :( ) men vi kommer upp i alla fall, äter frukost och har oss och sen bär det av till skola!

   Väl där möts vi av en panikslagen Linnea som säger att allt det vi skrev på projektarbetet igår är borta! :O panik! så vi får helt enkelt sitta där och klia oss i huvudet eftersom vi inte kom ihåg allt vi skrivit ^^ så kommer Liz och säger att Karin- jäveln inte är där idag...AAAAHH!! Detta innebär alltså att vi i princip inte börjar förrän halv 1(klockan är alltså 08.15 när vi får reda på det här :S)


Vi beger oss till Engelska skolan för att dela ut våra enkäter och får positiv respons - får träffa en massa sköna personer som Linnea haft som lärare/känner m.m och får höra alla underbara engelska accenter <3 Resultatet blev bra tycker jag, bortsett från att en klass av alla tre var väldigt oseriösa till viss del...smällar man får ta helt enkelt! Klockan 2 tar vi bussen tillbaka till skolan för att hämta våra grejer som ligger i mitt skåp - Jenny råkade låsa in nycklarna så hon fick ha sina grejer hos mig hehe, så vi hämtade i alla fall dem och sen begav vi oss hem.

   Klockan 15.15 skulle vi ta tåget mot stan för att vara med på den där inspelningen som snälla Linnea bjöd med oss på(tack<3) men självklart så ska SL vara dumma i huvet så vi missar skite eftersom buss-fan inte börjar gå varje kvart förrän efter 3!! Så vi tvingas alltså ta halv 4 tåget mot stan istället...

Väl där blir det kaos eftersom alla bussar e kaos och återigen suger SL!!


Vi kommer tillslut fram i alla fall och är med på inspelningen, apploderar och skrattar och äter och dricker ^^ det va kul faktiskt, är dock sjukt trött nu!

   Idag har varit en...intensiv dag, minst sagt. Hoppas ni haft det bra!

Av Anna - 23 november 2009 08:21


Ny vecka och nya utmaningar väntar - ska som vanligt försöka klara av skolan och deras tusen läxor(dock inte så farligt den här veckan, men om man tittar närmare så ser man att de ligger begravda så att säga :S), fira kompisar som fyller år och sen julhandla lite till :P


Måndag idag, tro det eller ej men jag anar en blå himmel =D Kunde inte somna färskilt fort igår kväll och kunde inte sova särskilt bra i natt :( kanske för att man ligger på spänn efter helgen eftersom man inte får försova sig hehe.

Ni kan aldrig gissa vad jag såg på TV i går förresten!! Everwood ^^ den gamla serien som jag älskade förut haha<3 Tja...ni får ha en bra dag! :)

Av Anna - 22 november 2009 19:02


Everything changes.



- But beauty remains...

Varför måste alltid allt förstöras? :S

Av Anna - 22 november 2009 18:42


Hej hopp!

Idag har jag varit och shoppat det jag såg i fredags, tillsammans med mamma^^  

 

Den här (utan byxor) ska jag ha på vår   Namnsdagspresent(ovan)
studentskiva!

 

Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag :P haah vart till Solna centrum med älsklingen! 4e gången gillt är det alltså som gäller haha ;-) Vi gick runt lite, fick återigen en massa julklappstips från henne, åt på Donken och sen tog vi tunnelbanan till Kista - där gick vi genom centrum och kollade lite smått och hamnade tillslut på Gallerix eftersom det var utförsäljning där :) köpte en kortlek med älgar på till Haldo och 2 nyckelringar som man kunde sätta kort i(har letat som fan efter sånna men de är så dyra om man ska få tag i dem på fotoaffärer - här va det 10 :-/st! :D *happy*)

   Nu sitter jag här, är trött men glad hehe, dagen med babby har varit väldigt mysig! Jag hoppas ni haft en bra dag =) Imorgon är det ny vecka - kämpa på!

 


Av Anna - 21 november 2009 17:47
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Anna - 21 november 2009 17:40


Vaknade brevid älsklingen i morse, hon sa att hon inte mådde så bra och inte skulle gå på mässan - pussade på henne och tyckte synd om henne<3 så vi somnade i alla fall om och vaknade sen runt halv 12(haha jag kom då på att jag var reserv men det blev inte så mycket av det ^^ :$) med myspys<3
Älskar att vakna upp bredvid henne, hon är så förbannat söt!! (Det är hon i och för sig 24/7 men ändå ;P) Jag vore ingenting om hon inte fanns<3

   Gick sen ner och åt frukost och kom fram till att alla skulle åka på en shoppingrunda och att vi ville hänga med ;-) efter många om och men(på grund av mig) så kom vii iväg och begav oss till att börja med till IKEA - där taffsade nåt äckel på min rumpa, vi konkade och bar, betalade och tog en korv :P (när jag kom hem så berättade jag för päronen och mamma undra om han typ hade bakåtslickat hår, mörkt m.m och vi kom fram till att han tydligen brukar gå runt och vara konstig...fy! Se upp alltså! xD)

Sen åkte vi runt i typ hela Barkarby ^^ det va kul!

Av Anna - 21 november 2009 17:32


Så, igår var det alltså premiär för New Moon som vi skulle gå på ;-)

Den var ritkigt bra tycker jag; romantisk, rolig och spännande :P Satt där med min popcorn(som jag hade ätit halva av redan innan filmen börjat/vi fått gått inxD) och älsklingens hand i min - trodde faktiskt att det skulle bli mycket mer hysteri men jag antar att vi hade den "bra tiden" eftersom det bara var några busvisslingar då framför allt Jacob inte hade någon tröja(alltså under typ hela filmen!! ^^) Innan så hade vi ätit vid mattorget och gått runt och tittat lite - har nu fått en massa julklappstips till baby och så hittade jag en del andra saker som jag ska åka och kolla på sen hehe :)

Filmen var slut runt 12 och sen så fick vi stå och vänta på mamma alla dem som skulle till jakan - 6 stycken alltså för Mia och Jimmy kom sen och sa att de missat bussen haha - så jag satt fram, 3 i baksätet och 2 i bakluckan xD fullt ös efter att ha fått väntat i typ en halvtimme eftersom vägen var avspärrade en bit då det var någon flicka som var på väg att hoppa från en bra strax utanför Kista :( hemskt det där...aaw, tyckte verkligen synd om mamma som fick se henne eftersom hon inte ens klarar av Pirates of the Carribean utan att få mardrömmar (^^) hon sa nämligen att så fort hon blunda så såg hon den där flickan...Tyckte synd om alla dem som fick sitta i bilen och vänta också så klart<3 Tja, det va väl allt ifrån gårdagens kväll haha :D

 Hoppas ni hade det bra! 

Av Anna - 20 november 2009 09:26


Nu sitter jag här med ångesten över att jag skulle ha pluggat lite till igår på det som jag var osäker på :S inte okej.

Fredag i dag och det är alltså prov som gäller nu på morgonen, sen väntar en x antal timmars håltimme och sen slutar vi halv 4 - jippi! Nej, nu ska jag nog sätta mig och plugga lite till(är hur trött som helst dock, kunde inte sova så bra i natt - hade en cp dröm haha XD) och sen äta =)

Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards